Bartkock.com Berkerl-Enschot | 06 - 54 68 70 05 | Multichannel-, Cross-channel-, Omnichannel- & Online-marketing

Diensten

Strategie

Ook overtuigd van de meerwaarde die online aan offline kan geven en vice versa? Bartkock.com staat te springen om met uw specifieke bedrijfsvoering aan de slag te gaan en een strategie te ontwikkelen waarin online en offline elkaar versterken. Het is onze overtuiging dat er voor iedere onderneming een eigen antwoord is op de vraag hoe online en offline elkaar kunnen versterken. Lees meer over Bartkock.com strategie.

Optimalisatie

Al de nodige stappen gezet naar online versterking van uw offline business of vice versa, maar blijven de resultaten achter? Dan is het verstandig om alle elementen van de strategie eens onder de loep te nemen. Het kan op veel verschillende plaatsen misgaan, zowel online als offline. Online zijn veel parameters te meten en ook offline kan onderzocht worden waar het misgaat. Belangrijk in de optimalisatie is om de oorzaak van de teleurstellende resultaten vinden, voordat kan worden bijgestuurd. Lees meer over Bartkock.com optimalisatie.

Realisatie

Omdat het belangrijk is dat dat de strategie niet lijdt onder de productie, verzorgt Bartkock.com ook graag deze stap. Dit gebeurt ofwel in eigen huis, ofwel met vertrouwde partners. In het laatste geval wordt het projectmanagement wel door Bartkock.com gedaan om te bewaken dat de output van de productie ook daadwerkelijk overeenkomt met dat wat de strategie nodig heeft. Lees meer over Bartkock.com realisatie.

Interim

Het is ook mogelijk om een specialist van Bartkock.com op het gebied van geïntegreerde marketing voor een bepaalde tijd in huis te halen. U kunt zo bijvoorbeeld tijdelijk uw marketingteam versterken om meer kansen te halen uit de combinatie van online en offline. Maar ook als u een tijdelijke vacature op het gebied van online marketing en CRM wil opvullen kunnen wij u van dienst zijn.Lees meer over Bartkock.com Interim.